Stauff Connect - putkiliittimet CAD-malleina

(Werdohl, Syyskuu 2016)

Stauff Connect - putkiliittimet CAD-malleina

Verkkotietopankkiin on lisätty uusi putkiliitinohjelma

Stauff on laajentanut CAD-verkkotietopankkiaan lisäämällä siihen Stauff Connect -tuotealan komponentit.

Tietopankkiin rekisteröinti tapahtuu osoitteessa www.Stauff.com/cad. Rekisteröinti on maksuton, ja käyttäjällä on heti rajoittamaton pääsy yli 2 800 putkiliitososan sekä lisäosan 3D-malleihin ja 2D-piirustuksiin. Pääsy tietoihin hyväksytään automaattisesti ja välittömästi. Koko Stauff Connect -kuvasto-ohjelma on ladattavissa heti. Kuvastosta löytyvät mm. 24°-leikkuurengas- ja tiivistyskartioruuviliitokset, 37°-kaulusruuviliitokset, hydrauliikkaventtiilit, sulkutulpat ja supistuskierteet.

Valikoimaan kuuluvat alkuperäiset CAD-tiedostot, jotka ovat yhteensopivia kaikkien tavallisten suunnitteluohjelmien kanssa (esim. SolidWorks, Catia, Pro/E, Inventor, AutoCAD). Tämän lisäksi useimmat neutraalit tiedostomuodot ovat tuettuja (esim. DWG, DXF, IGES, STEP). Sivulla oleva animoitu live-esikatselu helpottaa oikeiden osien valintaa.

Plug and Play suunnittelu- ja hankintaprosessissa

Suunnittelijan ei tarvitse enää suorittaa komponenttien aikaa vieviä mittauksia ja piirtämistä eikä importoida sellaisia vierasformaatteja, jotka eivät täysin vastaa yksilöllisiä vaatimuksia. Stauff-palvelun erikoisuus: Tietopankki käsittää ainoastaan valmiita, asennustilassa olevia rakenneosia, ts. osat on varustettu ruuviliitoskappaleilla, tiivisteillä, leikkuurenkailla ja hattumuttereilla sekä asemoitu toisiinsa nähden oikein, ja yksittäiset osat voidaan tarvittaessa himmentää CAD-ohjelmassa kohdennetusti. Tämä säästää kallista aikaa sekä alentaa kuluja suunnittelutyössä, esim. tilanteessa, jossa on tarkoitus vaihtaa yksittäisiä elementtejä tai liittää komponentteja yhteen. Jokaisen CAD-malliin liittyy kiinteästi myös valmistajaviite (Stauff) sekä vastaava yksiselitteinen tilauskuvaus, jonka voi tuoda helposti suunnitteilla olevan laitteiston kappaleluetteloon ja toimittaa siten eteenpäin hankintaosastolle. Tieto- ja hintatiedustelut voi tietenkin tarvittaessa toimittaa myös suoraan valmistajalle osoitteessa www.Stauff.com/cad.

Stauff tarjoaa tätä asiakaspalvelua putkiliittimien ja lisävarusteiden lisäksi yhä useammille tuoteohjelman tuotteille: Esimerkiksi putki- ja letkuliitinten, mittauskytkinten, suodatinkoteloiden, mittareiden sekä muiden tankki- ja säiliövarusteiden CAD-mallit ovat jo suunnittelijoiden käytettävissä osoitteessa www.Stauff.com/cad. Paras edellytys hydraulijohtojen ja -laitteiden suunnitteluun – vain yhdeltä valmistajalta.

Kuvat 1:

Käyttäjillä on välittömästi maksuton suora pääsy STAUFF Connectin tuotealueen yli 2800 putkiliitososan ja lisäosan 3D-malleihin ja 2D-piirustuksiin osoitteessa www.stauff.com/cad (Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 1200x950px)

Kuvat 2:

Sivulla oleva animoitu live-esikatselu helpottaa oikeiden osien valintaa. Ladattavissa ovat alkuperäiset CAD-tiedostot, jotka ovat yhteensopivia kaikkien suunnitteluohjelmien ja useimpien neutraalien tiedostomuotojen kanssa (Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 1200x950px)

Kuvat 3:

Stauff CAD-malleilla työskentely säästää kallista aikaa sekä pienentää kuluja hydraulijohtojen ja laitteiden suunnittelussa ja tarpeellisten komponenttien hankinnassa (Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 1600x1080px)

STAUFF yrityksenä

Stauff Group kehittää, tuottaa ja myy jo yli 50 vuoden ajan Werdohlissa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin johtokomponentteja ja hydrauliikkavarusteita kone- ja laitteistorakentamisen sekä teollisen huollon tarpeisiin. Tuoteohjelma käsittää tällä hetkellä noin 33 000 vakiokomponenttia sekä paljon erikois- ja järjestelmäratkaisuja, joiden käyttö perustuu joko asiakkaan määritelmiin tai omaan kehitystyöhön.

Omia tuotannon ja myynnin toimipaikkoja on tällä hetkellä 18 maassa, ja kaikissa teollisuusmaissa tehdään tiivistä yhteistyötä kauppakumppaneiden ja tehdasedustusten kanssa. Nämä tekijät takaavat kattavan läsnäolon ja käytettävyyden sekä paikanpäällä tapahtuvan parhaan mahdollisen huollon. 

Stauff työllistää maailmanlaajuisesti noin 1 150 työntekijää, joista noin 350 työskentelee Saksan kolmessa toimipaikassa: Werdohl (hallinto ja tuotanto), Plettenberg (tuotanto) ja Neuenrade (logistiikka).

Huhtikuusta 2015 lähtien Voswinkel GmbH ja sen noin 230 työntekijää Meinerzhagenissa sijaitsevissa kahdessa laitoksessa kuuluvat Stauff-yritysryhmään. Voswinkel kuuluu maailman viiden suurimman hydrauliikan pikasulkukytkinten valmistajiin. Vakiintunut perinneyritys tuottaa tämän lisäksi kattavan ohjelman letkuvarusteita – erityisesti suurpainealueelle – sekä asiakaskohtaisia putkistoja, ensisijaisesti rakennuskone-, maatalouskone- ja hyötyajoneuvorakentamisen tarpeisiin.

Toimintavuonna 2015 Stauff Groupin yritysten ulkoinen myynti oli yli 230 miljoonaa euroa.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com