Stauff Connect som CAD-modeller

(Werdohl, September 2016)

Stauff Connect som CAD-modeller

Online-database utvidet med nytt rørskrukoblingsprogram 

Stauff har fullført utvidelsen av den egne CAD-online-databasen med komponenter fra produktområdet Stauff Connect.

I tillegg til data som tidligere allerede har vært tilgjengelig for andre produktgrupper får brukeren på www.Stauff.com/cad etter gratis registrering umiddelbar og ubegrenset tilgang på 3D-modeller og 2D-tegninger av mer enn 2.800 rørforbindelses- og tilbehørsdeler. Frikoblingen skjer automatisk og uten noe forsinkelse. Fra og med nå kan en laste ned hele det relevante Stauff Connect-katalogprogrammet, blant annet 24°-skjærering- og tetningskjegleskrukoblinger, 37°-flensskrukoblinger, hydraulikkventiler, forseglingsplugger og gjengereduksjoner.

Det tilbys opprinnelige CAD-filer, som er kompatible med alle standard konstruksjonsprogrammer (f.eks. SolidWorks, Catia, Pro/E, Inventor, AutoCAD), i tillegg støttes de fleste nøytrale dataformatene (f.eks. DWG, DXF, IGES, STEP). En animert sanntids-forhåndsvisning på siden hjelper deg ved valget av de riktige delene.

"Plug and Play" i konstruksjons- og anskaffelsesprosessen

For konstruktøren bortfaller ikke bare den tidskrevende oppmålingen og ettertegningen av komponenter, men også importen av fremmede formater, som ikke fullstendig tilsvarer de individuelle kravene. Det spesielle ved Stauff-servicen: Databasen inneholder utelukkende komponenter i endelig monteringstilstand, dvs. med skruelementer, tetninger, skjæreringer og overfallsmuttere i korrekt posisjonering til hverandre, samtidig som enkeltdeler ved behov kan skjules målrettet i CAD-programmet. Dette sparer tid og kostnader ved utviklingsarbeidet, for eksempel, hvis enkelte elementer skal skiftes ut eller føres sammen med andre komponenter. I tillegg er det for hver CAD-modell fast tilknyttet en produsentreferanse (Stauff) og den tilsvarende entydige ordrebetegnelsen, som enkelt kan overtas i stykklisten til anlegget som planlegges og slik kan formidles innkjøpsavdelingen. Informasjons- og prisforespørsler kan naturligvis ved behov også direkte rettes via www.Stauff.com/cad til produsenten.

Stauff tilbyr denne kundeservicen ikke bare for rørskrukoblinger og tilbehør, men også for en økende del av produktutvalget: Konstruktører får via www.Stauff.com/cad for eksempel allerede nå tilgang på CAD-modeller til rør- og slangeklemmer, målekoblinger, filterhus, manometre samt ytterligere tank- og beholdertilbehør. Den beste forutsetningen for konstruksjonen av hydrauliske ledninger og anlegg med komponenter fra én produsent.

Bilde 1:

Brukere får på www.stauff.com/cad fra og med nå gratis direktetilgang på 3D-modeller og 2D-tegninger til mer enn 2.800 rørforbindelses- og tilbehørsdeler til produktområdet Stauff Connect (Fabrikkbilde: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Last ned bilde (JPG, 1200x950px)

Bilde 2:

En animert sanntids-forhåndsvisning på siden hjelper deg ved valget av de riktige delene. Det finnes opprinnelige CAD-filer klar til nedlasting, som er kompatible med alle standard konstruksjonsprogrammer, samt de fleste nøytrale filformatene. (Fabrikkbilde: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Last ned bilde (JPG, 1200x950px)

Bilde 3:

Arbeidet med Stauff CAD-modeller sparer tid og kostnader ved konstruksjonen av hydrauliske ledninger og anlegg og anskaffelse av nødvendige komponenter. (Fabrikkbilde: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Last ned bilde (JPG, 1600x1080px)

Om STAUFF

Fra stamsetet i Werdohl har Stauff-gruppen utviklet, produsert og solgt ledningskomponenter og hydraulikktilbehør til maskin- og anleggsbygg og industrielt vedlikehold i mer enn 50 år. Til produktprogrammet hører aktuelt ca. 33 000 standardkomponenter, samt et mangfold av spesial- og systemløsninger som kan omsettes etter kundenes angivelser eller på basis av egne utviklinger.

Egne produksjon- og salgsanlegg i 18 land i øyeblikket og det nære samarbeidet med et utbredt nettverk av handelspartnere og fabrikkrepresentanter i samtlige industriland sikrer en høy tilstedeværelse og tilgjengelighet, samt gjør det mulig med maksimal servicekompetanse på stedet. 

Over hele verden er ca. 1 150 medarbeidere aktive for Stauff, og av disse befinner ca. 350 seg ved de tre anleggene i Tyskland: Werdohl (administrasjon og produksjon), Plettenberg (produksjon) og Neuenrade (logistikk).

Siden april 2015 har Voswinkel GmbH med ca. 230 medarbeidere ved to verk i Meinerzhaben tilhørt Stauff-selskapsgruppen. Voswinkel gjelder som en av verdens fem største produsenter av hurtiglåskoblinger for hydraulikk. Det etablerte tradisjonsselskapet produserer utover dette et omfangsrikt program av slangearmaturer – spesielt for høytrykksområdet – samt kundespesifikke rørledninger, primært for byggemaskin-, landmaskin- og nyttekjøretøyskonstruksjon.

I regnskapsåret 2015 oppnådde foretakene i Stauff-gruppen en ekstern omsetning på over EUR 230 millioner.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com