Mellemtryk-svingforskruninger

(Werdohl, Januar 2017)

Nyt i Stauff Connect programmet: Mellemtryk-svingforskruninger

Vægtbesparende og kompakt

Hele rørforskruningsprogrammet til hydraulik fra egen udvikling og produktion: Med dette krav blev Stauff Connect introduceret på markedet i begyndelsen af 2015. Allerede fra begyndelsen var der et omfangsrigt sortiment, der dog konstant videreudvikles. Nyt i programmet er vinkel-svingforskruningerne RSWND i mellemtryk-version. De kompletterer programmet med vinkel-svingforskruninger, RSW til højtryks-anvendelser med en serie til lavere driftstryk, dvs. til op til 250 bar. Præcis som serie RSW giver RSWND-serien også en forbindelse til en metrisk rørledning, hvis vinkel kan indstilles og som kan svinges i en vinkel på 90°. Da det tilladte trykområde er lavere, er den nye serie meget mere kompakt og vejer op til 25% mindre – et plus, særlig i mobilhydrauliske anvendelser. Takket være de mindre mål kan der placeres flere svingforskruninger nærmere ved hinanden i konstruktionen. Det giver mulighed for en mere kompakt konstruktion.

Stauff fremstiller RSWND-serien til samtlige almindelige metriske udvendige rørdiametre fra 6 til 22 mm i den lette serie, hhv. fra 6 til 20 i den tungere serie. Til udvendige rørdiametre fra 4, 6 og 8 mm står der desuden en ekstra-let serie til rådighed.

De nye mellemtryk-svingforskruninger kan leveres i fire varianter. Med metrisk- og tommeindskruningsgevind og med elastomerpakning (blødtættende) eller paknings-kantring (metallisk tættende) ved indskruningsstudsen. Den metallisk tættende variant klarer sig uden indvendige pakninger, så den også kan sættes ind i ledningssystemer til aggressive medier eller i områder med høj temperatur.

Som alle Stauff Connect-forskruninger er RSWND-serien også belagt med en korrosionsbestandig zink/nikkel-overflade.

Med denne egenskabsprofil er RSWND den ideelle svingforskruning til anvendelser i lav- og mellemtryksområdet, hvor man ud over den ubegrænsede mulighed for at svinge og justere ved monteringen også ønsker en kompakt og let konstruktion.

Billeder 1:

Vinkel-svingforskruningen fra serien RSWND kompletterer Stauff Connect programmet
(Fakbriksbillede: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Download billede (JPG, 1500x1500px)

Billeder 2:

Den nye serie fremstilles med forskellige gevind- og pakningsvarianter
(Fakbriksbillede: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Download billede (JPG, 2800x1200px)

Om STAUFF

I mere end 50 år har Stauff-gruppen fra sit hovedsæde i Werdohl udviklet, produceret og solgt ledningskomponenter og hydrauliktilbehør til maskin- og anlægskonstruktionsområdet og industriel vedligeholdelse. Produktionsprogrammet omfatter for øjeblikket ca. 33.000 standardkomponenter samt et stort antal special- og systemløsninger, der skabes baseret på kundespecifikationer eller egen udvikling.

Egne produktions- og salgsfilialer, for øjeblikket i 18 lande, og det tætte samarbejde med et udbredt netværk af handelspartnere og fabriksagenturer i samtlige industrilande, sikrer en stor tilstedeværelse og tilgængelighed, og giver mulighed for maksimal servicekompetence på plads. 

Stauff har ca 1.150 medarbejdere i hele verden, hvoraf ca. 350 på tre steder i Tyskland: Werdohl (administration & produktion), Plettenberg (produktion) og Neuenrade (logistik).

Siden april 2015 hører VOSWINKEL GmbH med ca. 230 medarbejdere på to fabrikker i Meinerzhagen til Stauff-virksomhedsgruppen. VOSWINKEL anses for at være en af verdens fem største producenter i af snapkoblinger til hydraulik. Desuden producerer den etablerede, traditionelle virksomhed et omfangsrigt program med slangearmaturer – særlig til højtryksområdet – samt kundespecifikke rørledninger, primært til konstruktion af byggemaskiner, landbrugsmaskiner og nyttevogne.

I forretningsåret 2015 har virksomhederne i Stauff-gruppen opnået en omsætning på over 230 mio. euro.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com