Keskipaine-kääntökierreliitännät

(Werdohl, Tammikuu 2017)

Uutta Stauff Connect -valikoimassa: Keskipaine-kääntökierreliitännät

Painoa säästävä ja kompakti

Koko putkikierreliitosvalikoima hydrauliikalle omaa kehitystä ja valmistusta: Tämä oli tavoitteena, kun Stauff Connect tuotiin markkinoille vuonna 2015. Jo alusta lähtien olemassa oli kattava valikoima, jota kuitenkin kehitetään jatkuvasti edelleen. Uutta valikoimassa ovat kulma-kääntökierreliittimet RSWND keskipainemallina. Ne täydentävät jo olemassa olevaa korkeapainesovelluksiin tarkoitettua RSW-kulma-kääntökierreliitinten valikoimaa alhaisille käyttöpaineille, eli korkeintaan 250 baarin paineille tarkoitetulla sarjalla. RSW-sarjan tapaan myös RSWND-sarja mahdollistaa metrisen putkiston kulmasäädettävän ja kääntyvän liitännän 90 asteen kulmassa. Koska sallittu painealue on alhaisempi, uusi sarja on huomattavasti kompaktimpi ja toteutettu jopa 25 % kevyempänä – plussaa erityisesti liikkuvissa hydrauliikkasovelluksissa. Pienempien mittojen ansiosta rakennuksessa voidaan sijoittaa useampia kääntökierreliitoksia lähemmäksi toisiaan. Tämä mahdollistaa kompaktin rakenteen.

Stauff valmistaa RSWND-sarjaa kaikille tavanomaisille metristen putkien 6 - 22 mm:n ulkohalkaisijoille kevyessä sarjassa ja 6 - 20 mm:n ulkohalkaisijoille raskaassa sarjassa. 4, 6 ja 8 mm putkien ulkohalkaisijoille on lisäksi käytettävissä erikoiskevyt sarja.

Uudet keskipaine-kääntökierreliitokset ovat toimitettavissa neljänä versiona: metrisellä ja tuumaisella kiinniruuvauskierteellä ja kulloinkin kiinniruuvaustulkat elastomeeritiivisteellä (pehmotiivistävä) tai tiivistereunarenkaalla (metallisesti tiivistävä) varustettuna. Metallisesti tiivistävässä versiossa ei tarvita lainkaan sisällä sijaitsevia tiivisteitä, joten sitä voidaan käyttää myös aggressiivisten aineiden putkistoissa tai korkeammilla lämpötila-alueilla.

Kaikkien Stauff Connect -kierreliitosten tapaan myös RSWND-sarja on pinnoitettu korroosionkestävällä sinkki/nikkelipinnalla.

Tällä ominaisuusprofiililla varustettu RSWND on ihanteellinen kääntökierreliitos käytettäväksi matala- ja keskipainealueella, jolla rajoittamattoman asennuksessa tarvittavan kääntymis- ja kohdistuskyvyn lisäksi toivotaan myös kompaktia ja kevyttä rakennetta.

Kuvat 1:

RSWND-sarjan kulma-kääntökierreliitokset täydentävät Stauff Connect -valikoimaa
(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 1500x1500px)

Kuvat 2:

Uutta sarjaa valmistetaan erilaisina kierre- ja tiivisteversioina
(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 2800x1200px)

STAUFF yrityksenä

Stauff Group kehittää, tuottaa ja myy jo yli 50 vuoden ajan Werdohlissa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin johtokomponentteja ja hydrauliikkavarusteita kone- ja laitteistorakentamisen sekä teollisen huollon tarpeisiin. Tuoteohjelma käsittää tällä hetkellä noin 33 000 vakiokomponenttia sekä paljon erikois- ja järjestelmäratkaisuja, joiden käyttö perustuu joko asiakkaan määritelmiin tai omaan kehitystyöhön.

Omia tuotannon ja myynnin toimipaikkoja on tällä hetkellä 18 maassa, ja kaikissa teollisuusmaissa tehdään tiivistä yhteistyötä kauppakumppaneiden ja tehdasedustusten kanssa. Nämä tekijät takaavat kattavan läsnäolon ja käytettävyyden sekä paikanpäällä tapahtuvan parhaan mahdollisen huollon. 

Stauff työllistää maailmanlaajuisesti noin 1 150 työntekijää, joista noin 350 työskentelee Saksan kolmessa toimipaikassa: Werdohl (hallinto ja tuotanto), Plettenberg (tuotanto) ja Neuenrade (logistiikka).

Huhtikuusta 2015 lähtien Voswinkel GmbH ja sen noin 230 työntekijää Meinerzhagenissa sijaitsevissa kahdessa laitoksessa kuuluvat Stauff-yritysryhmään. Voswinkel kuuluu maailman viiden suurimman hydrauliikan pikasulkukytkinten valmistajiin. Vakiintunut perinneyritys tuottaa tämän lisäksi kattavan ohjelman letkuvarusteita – erityisesti suurpainealueelle – sekä asiakaskohtaisia putkistoja, ensisijaisesti rakennuskone-, maatalouskone- ja hyötyajoneuvorakentamisen tarpeisiin.

Toimintavuonna 2015 Stauff Groupin yritysten ulkoinen myynti oli yli 230 miljoonaa euroa.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com