Stauff Line: Komponenteista järjestelmäksi

(Werdohl, Maaliskuu 2017)

Stauff Line: Komponenteista järjestelmäksi

Vastuu liitännästä liitäntään

Hannoverin messuille 2017 maailmanlaajuisesti johto- ja nesteteknisten komponenttien valmistajana tunnettu Stauff esittelee uuden konseptin: "Stauff Line" on yläkäsite kaikille palveluille, joita Stauff-konsernin yritykset tarjoavat hydraulijohtojen alalla. Tarjonta kattaa kaiken olemassa olevien johtojärjestelmien analyysistä ja optimoinnista tai uusien johtojärjestelmien suunnittelusta aina kaikkien komponenttien tai asiakaskohtaisten rakenneryhmien toimitukseen suoraan asiakkaan asennuslinjalle asti.

Taivutetut putket ja valmiiksi mitoitetut letkut käsittävien rakenneryhmien hankinta tuo kone - ja laitteistorakentajille mukanaan monia etuja: Se vähentää hankinnan vaivaa, varastomääriä, asennusaikoja sekä asennusvirheiden vaaraa. Erityisesti suunniteltujen varauksenkantajien käyttö laskee myös rakenneosien vaihtumisen vaaraa ja lisää näin lisäksi asennusvarmuutta. 

"Pyynnöstä optimoimme asiakkaamme koko johtojärjestelmän ja otamme vastuun portista portille", selvittää Jörg Deutz, Stauff-konsernin CEO. "Stauff Line on kokonaisvaltaisen lähtökohtamme tulos: Kehityttyämme viime vuosina hydraulijohtojen kaikkien komponenttien kokonaistarjoajaksi siirrymme nyt eteenpäin järjestelmätoimittajaksi."

Pohjana tälle on viime vuosina jatkuvasti laajennettu, kattava komponenttivalikoima putki- ja letkujohdoille liikkuvassa ja kiinteässä hydrauliikassa. Viimeksi tuotevalikoimaa laajennettiin edelleen johdonmukaisesti omalla putkikierreliitosvalikoimalla sekä pikaliittimillä ja letkuarmatuureilla tuomalla markkinoille Stauff Connectin ja ottamalla haltuun Voswinkel GmbH vuonna 2015. 

"Emme ainoastaan tarjoa kaikkia komponentteja, jotka olemme itse kehittäneet ja valmistaneet, vaan sovitamme ne ihanteellisesti toisiinsa", sanoo Jörg Deutz. Kaikkien valmistettujen tuotteiden laatu on tasaisen korkea. Näihin kuuluu myös laadukas sinkki/nikkeli-pinnoite toimitusstandardina suurimmalle osalle valikoimaa. 

Hannoverin messuille esitellään esimerkiksi lisää Voswinkel-pikaliittimiä ja valikoituja Stauff-pallohanoja ensimmäistä kertaa tällä markkinoiden yleiset standardit huomattavasti ylittävällä korroosiosuojalla varustettuna. 

Stauff-konsernilla on omia tytäryhtiöitä noin 20 maassa ja valtuutettuja järjestelmä - ja kauppakumppaneita lähes kaikilla teollisuusalueilla ympäri maailmaa, ja näin se on erittäin kansainvälinen ja varustettu mitä parhaiten rajat ylittäen toimivien kone- ja laitteistovalmistajien rakenneryhmiä ja järjestelmiä koskevaa kasvavaa tarvetta ajatellen.

Kuvat 1:

"Stauff Line" - valikoima sisältää kaikki hydraulisten johtojärjestelmien komponentit yhdestä lähteestä,
tarvittaessa rakenneryhmiksi esiasennettuna
(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 4000x1800px)

STAUFF yrityksenä

Yli 50 vuoden ajan STAUFF Groupin yritykset, joihin kuuluu myös huhtikuusta 2015 lähtien VOSWINKEL GmbH, kehittävät, tuottavat ja myyvät johtokomponentteja ja hydrauliikkavarusteita kone- ja laitteistorakentamiseen sekä teollisuuskunnossapitoon.

Tuoteohjelma käsittää tällä hetkellä noin 40000 vakiokomponenttia kymmenessä tuoteryhmässä sekä paljon erikois- ja järjestelmäratkaisuja, joiden valmistus perustuu joko asiakkaan määritelmiin tai omaan kehitystyöhön.

Paras mahdollinen saatavuus ja paikan päällä tapahtuva huoltovalmius on taattu, sillä toimipaikkoja löytyy 18 maasta ja yhteistyö kattavassa verkostossa kauppakumppaneiden ja tehdasedustusten kanssa on tiivistä.

STAUFF Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1350 työntekijää, joista 550 työskentelee Saksan viidessä toimipaikassa.

Toimintavuonna 2016 STAUFF Groupin yritysten ulkoinen myynti oli yli 210 miljoonaa euroa.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com