Nyt i Stauff-programmet: Drejelige indskrunings-vinkel-forskruninger

(Werdohl, August 2017)

Nyt i Stauff-programmet: Drejelige indskrunings-vinkel-forskruninger

Bevægelsesfrihed bringes ind i hydraulik-ledningssystemet

Stauff udvider sit forskruningsprogram med drejelige indskrunings-vinkel-forskruninger. Disse forbindelseselementer med en ekstra omdrejningsakse i tilslutningenbringer kontinuerlig bevægelsesfrihed ind i hydraulikledningen – for eksempel ved de bevægelige tilbygninger af byggemaskiner eller drejeled på hjullæssere – og forøger således hydrauliksystemets lækagesikkerhed.

De kompakt udførte drejelige forskruninger af typen FI-DGWESV er udviklet eksakt til disse anvendelser: De tillader udligning af regelmæssige eller uregelmæssige dreje-, sving- og pendulbevægelser mellem ledning og maskindel under drift, f.eks. ved spændingsfri tilslutning af trykførende slangeledninger, der er udrustet med tilslutningsarmaturer med konusringtilslutning (DKO) iht. DIN 3865. Desuden forhindrer de, at der forekommer torsion og for små bøjningsradier på bevægelige slangeledninger. 

Til brugerne af den nye serie fra serien Stauff Connect står der fra begyndelsen et komplet program til rådighed. På den ene side af den drejelige vinkel-forskruning udføres tilslutningen altid via en 24°-indvendig konus (form W iht. DIN 3861) i størrelserne 6L til 42L (let serie) hhv. 6S til 38S (tung serie). Den modsatte side er valgfrit udrustet med et Whitworth-rørgevind (G1/8 til G1-1/2) eller et metrisk gevind (M10x1 til M48x2) med profiltætningsring. Som standard-pakningsmateriale bruges NBR (Buna-N®). Andre materialer kan også fås som afvigende tilslutningsvarianter efter forespørgsel.

Drejebevægelsen udføres via et selvsmørende glideleje, der bruger systemvæsken som smøremiddel. Således er lejet fuldkommen vedligeholdelsesfrit. Det maksimalt tilladte antal drejebevægelser under vedvarende drift afhænger af størrelsen. Stauff støtter ved behov gerne ved valget af de rigtige komponenter iht. rammebetingelserne i den konkrete anvendelse.

De nye drejelige forskruninger er egnede til driftstryk op til 400 bar (med 2,5-dobbelt sikkerhed og afhængigt af serien, versionen og størrelsen på fittingen). Ligesom det komplette forskruningsprogram fra Stauff er de belagt med en zink/nikkel-overflade af høj kvalitet, der opfylder de højeste krav både mht. korrosionsbeskyttelse og udseende.

Billeder 1:

De nye Stauff-drejelige forskruninger af typen FI-DGWESV udligner regelmæssige og
uregelmæssige bevægelser mellem ledning og maskindel under drift
(Fakbriksbillede: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Download billede (JPG, 1500x1500px)

Billeder 2:

Den ekstra omdrejningsakse i tilslutningen muliggør kontinuerlig bevægelsesfrihed i hydraulikledningen
(Fakbriksbillede: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Download billede (JPG, 3000x3000px)

Om STAUFF

I mere end 50 år har firmaerne i STAUFF koncernen, som VOSWINKEL GmbH også hører til siden april 2015, udviklet, produceret og solgt ledningskomponenter og hydrauliktilbehør til maskin- og anlægskonstruktionsområdet og industriel vedligeholdelse.

Produktionsprogrammet omfatter for øjeblikket ca. 40000 standardkomponenter i ti produktgrupper samt et stort antal special- og systemløsninger, der fremstilles baseret på kundespecifikationer eller egen udvikling.

Filialer i 18 lande og det tætte samarbejde med et udbredt netværk af handelspartnere og fabriksagenturer i samtlige industrilande sikrer en maksimal tilgængelighed og servicekompetence på plads.

STAUFF koncernen har ca 1350 medarbejdere i hele verden, hvoraf 550 på fem steder i Tyskland:

I forretningsåret 2016 har virksomhederne i STAUFF-gruppen opnået en omsætning på over 210 mio. euro.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com