Stauff ja Voswinkel keskittävät logistiikan ja markkinoinnin

(Werdohl, Tammikuu 2018)

Stauff ja Voswinkel keskittävät logistiikan ja markkinoinnina

Valtavat hankintaedut molempien yritysten asiakkaille

Stauff-konserni ja Voswinkel GmbH keskittävät logistiikan ja markkinoinnin. 2. tammikuuta 2018 lähtien kummankin yrityksen tuotteet toimittaa ilman siirtymää Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG.

Voswinkel GmbH:n, yhden pikaliittimien, letkuarmatuurien ja asiakaskohtaisten putkijohtojen johtavan valmistajan haltuunotto oli huhtikuussa 2015 Stauff-konsernille virstanpylväs matkalla hydraulisten johtojen komponenttien kokonaispakettien ja järjestelmien toimittajaksi. 2. tammikuuta 2018 lähtien kummankin yrityksen asiakkaat saavat kaikki tuotteet Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG:ltä ja siten entistä kattavamman hydrauliikan johtokomponenttien tuotevalikoiman yhdestä lähteestä. Kummankin yrityksen logistiikan ja markkinoinnin yhdistämisestä on tuloksena huomattavia etuja asiakkaille: Tilaustapahtumien ja tavaralähetysten niputtaminen sekä toimittajien määrän vähentäminen tuo mukanaan konkreettisia aika- ja kulusäästöjä. 

”Olemme valmistelleet viime vuonna huolellisesti tämän operatiivisen toimenpiteen, joka on ollut alusta lähtien yksi tavoitteistamme Voswinkel GmbH:n haltuunotossa”, sanoo Jörg Deutz, Stauff-konsernin CEO. Tähän kuuluvat täysautomaattisen logistiikkakeskuksen tilallinen laajennus Neuenrade-Küntropissa, lähellä Werdohlissa sijaitsevaa yrityksen keskusta, 55 880 säiliö- ja 10 348 kuormalavapaikkaan. "Takaamme kummankin yrityksen olemassa oleville ja uusille asiakkaille ilman siirtymää sen erinomaisen palvelun, josta Stauff on tunnettu jo vuosikymmenten ajan: kitkattomat kulut, suuret toimituskapasiteetit ja vastaavasti erittäin hyvä toimitusaikataulujen noudattaminen.”

Kaksi vahvaa merkkiä – yksi yhteyshenkilö

Vuoden 2018 alusta lähtien asiakkailla on vain yksi keskeinen yhteyshenkilö Stauff- ja Voswinkel-johtokomponenttien koko valikoimalle seitsemästä tuoteryhmästä. Tämä antaa käyttöön riippumattoman käyttöneuvonnan ja tuen soveltuvien komponenttien valinnassa niin teknisesti kuin taloudellisestikin, tuoteryhmärajat ylittävästi. Asiakasneuvojat ovat tiiviissä yhteydessä kaikkien tuotealueiden tuotejohtajiin ja käyttöteknikoihin ja siksi he ovat tärkeä rajapinta myös asiakkaan rakennusosastoihin päin. 

”Stauff-konsernin katon alla on olemassa kaksi vahvaa merkkiä, joilla on suuri kehitys- ja valmistuskompetenssi”, Jörg Deutz korostaa ratkaisevaa eroa kokonaistoimittajiin nähden, sillä näiden valikoimaa täydennetään monta kertaa ostotuotteilla. Stauff- ja Voswinkel-tuotteet sovitetaan toisiinsa ja ne annetaan käyttöön tarvittaessa myös rakenneryhminä. ”Yhteistyön tehostaminen tuo asiakkaillemme sisäänoston ja logistiikan vähemmän vaivan lisäksi myös selkeitä etuja suunnittelussa.”

Kuvat 1:

Stauff-logistiikkakeskusta Neuenrade-Küntropissa
(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 3200x2400px)

Kuvat 2:

Stauff-logistiikkakeskusta Neuenrade-Küntropissa on laajennettu 55 880 säiliö- ja 10 348 kuormalavapaikkaan
(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 1535x2309px)

STAUFF yrityksenä

Yli 50 vuoden ajan STAUFF Groupin yritykset, joihin kuuluu myös huhtikuusta 2015 lähtien VOSWINKEL GmbH, kehittävät, tuottavat ja myyvät johtokomponentteja ja hydrauliikkavarusteita kone- ja laitteistorakentamiseen sekä teollisuuskunnossapitoon.

Tuoteohjelma käsittää tällä hetkellä noin 40000 vakiokomponenttia kymmenessä tuoteryhmässä sekä paljon erikois- ja järjestelmäratkaisuja, joiden valmistus perustuu joko asiakkaan määritelmiin tai omaan kehitystyöhön.

Paras mahdollinen saatavuus ja paikan päällä tapahtuva huoltovalmius on taattu, sillä toimipaikkoja löytyy 18 maasta ja yhteistyö kattavassa verkostossa kauppakumppaneiden ja tehdasedustusten kanssa on tiivistä.

STAUFF Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1350 työntekijää, joista 550 työskentelee Saksan viidessä toimipaikassa.

Toimintavuonna 2016 STAUFF Groupin yritysten ulkoinen myynti oli yli 210 miljoonaa euroa.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com