Stauff laajentaa hitsausliitinvalikoimaa

(Werdohl, Toukokuu 2018)

Stauff laajentaa hitsausliitinvalikoimaa

Uudet rakennesarjat vaativiin käyttökohteisiin, esim. voimalaitostekniikassa

Rakennesarjoilla FI-SNR ja FI-ASV Stauff laajentaa Stauff Connect -hitsausliitinten tuotetarjontaa. Tämä liitostekniikka korvataan erilaisissa käyttötarkoituksissa yhä enemmän asennusystävällisemmillä muovausjärjestelmillä, kuten esim. Stauff Formilla. Se säilyttää kuitenkin myös tulevaisuudessa paikkansa markkinoilla – erityisesti vaativassa raskasteollisuudessa ja voimalaitostekniikassa.

Premium-segmentin täyden valikoiman tarjoajana Stauff kehittää siksi myös tätä tuotesarjaa johdonmukaisesti edelleen: Nyt valittavana on kaksi uutta rakennesarjaa. Ensimmäisessä, nimikkeeltään FI-SNR, kyse on O-renkaalla varustetusta 24 asteen hitsauskartiosupistuksista. Tässä käyttäjä voi sovittaa putkistoa hitsaamalla vakioliitinrunkoon norminmukaisen 24 asteen sisäkartion avulla, jolloin liitettävän putken nimelliskoko on pienempi kuin liittimen rungon nimelliskoko – siksi supistus. Tämä rakennesarja on toimitettavissa rakennekokoina 8/6L (kevyt rakennesarja) aina kokoon 30/25S (raskas rakennesarja) asti.

Toinen rakennesarja FI-ASV on suora hitsausliitin putkille. Se toimitetaan sarjana, joka koostuu hitsauskartiosta, kiinni hitsattavasta liittimen rungosta ja tavallisesta hattumutterista. Tämä liitin yhdistää kaksi ulkohalkaisijaltaan samankokoista putkea toisiinsa, jolloin hitsauksen on tapahduttava molemmilla puolilla. Näitä liittimiä on saatavana raskaana rakennesarjana kokoina 10S - 38S.

Aivan kuten FI-SNR-sarja myös rakennesarjan FI-ASV-liitokset toimitetaan fosfatoituina, koska tällä pinnoituksella varustetut komponentit voidaan hitsata ilman terveydellisiä vaaroja. Kaikki muut käytettävät komponentit (liittimen rungot, hattumutterit) on kuitenkin, kuten Stauff Connect -valikoimalle yleistä, varustettu laadukkaalla sinkki/nikkeli-pinnoitteella.

Näillä kummallakin rakennesarjalla Stauff laajentaa hitsausliitinten vakioluettelovalikoimaansa kattavana Stauff Connect -valikoimana, joka on jo tähän asti koostunut neljästä eri mallista: suorat hitsauslaipioliittimet, suorat hitsausliittimet, kulmahitsausliittimet ja 24 asteen hitsauskartio O-renkaalla. Nyt käyttäjällä on käytettävissään kuusi rakennesarjaa.

Kuvat 1:

Uusi suoran hitsausliittimen rakennesarja putkille tyyppiä FI-ASV
(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 2500x2500px)

Kuvat 2:

Stauff-valikoiman uutuus: O-renkaalla varustettu 24 asteen hitsauskartiosupistus tyyppiä FI-SNR
(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 2500x2500px)

STAUFF yrityksenä

Yli 50 vuoden ajan STAUFF Groupin yritykset, joihin kuuluu myös huhtikuusta 2015 lähtien VOSWINKEL GmbH, kehittävät, tuottavat ja myyvät johtokomponentteja ja hydrauliikkavarusteita kone- ja laitteistorakentamiseen sekä teollisuuskunnossapitoon.

Tuoteohjelma käsittää tällä hetkellä noin 40000 vakiokomponenttia kymmenessä tuoteryhmässä sekä paljon erikois- ja järjestelmäratkaisuja, joiden valmistus perustuu joko asiakkaan määritelmiin tai omaan kehitystyöhön.

Paras mahdollinen saatavuus ja paikan päällä tapahtuva huoltovalmius on taattu, sillä toimipaikkoja löytyy 18 maasta ja yhteistyö kattavassa verkostossa kauppakumppaneiden ja tehdasedustusten kanssa on tiivistä.

STAUFF Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1400 työntekijää, joista 560 työskentelee Saksan viidessä toimipaikassa.

Toimintavuonna 2017 STAUFF Groupin yritysten ulkoinen myynti oli yli 236 miljoonaa euroa.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com