Tyypin SM kannatuskiskomutterien optimointi

(Werdohl, Marraskuu 2018)

Tyypin SM kannatuskiskomutterien optimointi

Yksinkertaistettu asennus ja parannettu lujuus

STAUFFin tyypin SM kannatuskiskomutterit mahdollistavat erilaisina rakennekorkeuksina saatavien putki-, letku- ja kaapelipinteiden asentamisen, esim. lohkomuodossa normin DIN 3015 mukaisesti, tyypin TS kannatuskiskoille.

Tämän asennusversion pääetu on selvä: Toisin kuin hitsattaessa tai ruuvattaessa, muutoin tavanomaisissa versioissa, pinteiden asemointi kannatuskiskoilla ennen lopullista ruuvaamista on helppoa; Pinteitä voidaan myös jälkikäteen lisätä tai poistaa ongelmitta kannatuskiskojen sivuttaisten aukkojen kautta.

Jo vuonna 2014 valmistusmenetelmä muutettiin täysin. Siitä lähtien teräksiset kannatuskiskomutterit on valmistettu kylmäpuristusosina ja pinnoitetaan sitten laadukkaalla sinkki/nikkeli-pinnoitteella, muiden STAUFF-pinteiden alan muiden tuotteiden toimitusstandardin mukaisesti. Tämä pinta vakuuttaa punaruosteen/perusmetallikorroosion kestävyydellä vähintään 1200 tunnin suolasuihkusumussa. Näin voidaan toteuttaa pitkäikäiset ja pysyvästi luotettavat liitokset.

Jotta voisimme vastata asiakkaiden helpompaa asennusta, purkamista ja lisääntynyttä lujuutta koskeviin kasvaviin vaatimuksiin, kannatuskiskomuttereita on optimoitu vielä entisestään ja niiden muotoa on sovitettu.

Alempi osa on viistottu lievästi molemmista päistä niin, että kannatuskiskomutteri voidaan nyt kiertää syvemmälle sisään ja näin saadaan aikaan lisää kosketuspintaa kannatuskiskon kanssa.

Yläpuolen urat auttavat parantamaan kannatuskiskomuttereiden pitoa kannatuskiskolla.

Viisteiden ja urien yhteisvaikutus huolehtii siitä, että kannatuskiskomutterit pysyvät paikoillaan myös pinteiden ajoittaisessa irrottamisessa, eivätkä ne putoa tai liu’u enää yhtä helposti kannatuskiskosta.

Kannatuskiskomutterien geometriaa on mukautettu siten, että pinteen rungon vakaasta pidosta pysty- ja lakiasennuksessa huolehtiva muovikorkki ei enää voi liukua ja kadota yhtä helposti teräsosasta.

Kuvat 1:

(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 1500x1500px)

Kuvat 2:

(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 1500x1500px)

Kuvat 3:

(Laitoskuva: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Lataa kuva (JPG, 1500x1500px)

STAUFF yrityksenä

Yli 50 vuoden ajan STAUFF Groupin yritykset, joihin kuuluu myös huhtikuusta 2015 lähtien VOSWINKEL GmbH, kehittävät, tuottavat ja myyvät johtokomponentteja ja hydrauliikkavarusteita kone- ja laitteistorakentamiseen sekä teollisuuskunnossapitoon.

Tuoteohjelma käsittää tällä hetkellä noin 40000 vakiokomponenttia kymmenessä tuoteryhmässä sekä paljon erikois- ja järjestelmäratkaisuja, joiden valmistus perustuu joko asiakkaan määritelmiin tai omaan kehitystyöhön.

Paras mahdollinen saatavuus ja paikan päällä tapahtuva huoltovalmius on taattu, sillä toimipaikkoja löytyy 18 maasta ja yhteistyö kattavassa verkostossa kauppakumppaneiden ja tehdasedustusten kanssa on tiivistä.

STAUFF Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1400 työntekijää, joista 560 työskentelee Saksan viidessä toimipaikassa.

Toimintavuonna 2017 STAUFF Groupin yritysten ulkoinen myynti oli yli 236 miljoonaa euroa.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com