De Stauff Line is op weg

(Werdohl, Februari 2019)

De Stauff Line is op weg

Nieuwe presentatiewagen van de Stauff Groep

De Stauff Groep presenteert op de Hannover Messe 2019 voor het eerst haar mobiele demonstratie- en presentatievoertuig aan een breed vakpubliek. De zogenaamde Stauff Liner biedt informatie, handmonsters, montagemachines en accessoires voor alle productgroepen en diensten van de systeemleverancier voor hydraulische leidingen uit Werdohl, Duitsland. Deze wagen kan geboekt worden door zakelijke en handelspartners of geïnteresseerden voor interne of externe evenementen, presentaties en trainingen. Standaard is het voertuig uitgerust met de Stauff Line productgroepen, waaronder Stauff Form met pijpvormmachine, Stauff Press met een snijring-voor- en eindmontagemachine en een draagbare snijring-montagemachine met handmatige drukinstelling. Hetzelfde geldt voor het Stauff SWG boutlassysteem, dat op veel gebieden een voordelig alternatief vormt voor het bevestigen van componenten. Daarnaast is er de mogelijkheid van individuele montage, ook voor andere productgroepen van de Stauff Groep. 

Uitgebreide service voor zakenpartners en geïnteresseerden

Sinds juni 2018 is de Stauff Liner op weg in Duitsland en de aangrenzende Europese landen. Handelspartners zetten hem bijvoorbeeld in tijdens bedrijfsevenementen of regionale beurzen en gebruiken het materiaal voor theorie- en praktijktraining voor hun werknemers en klanten. In het algemeen wordt het voertuig begeleid door een Stauff-vertegenwoordiger, zodat ook passende opleidingscertificaten kunnen worden afgegeven. Het gebruik van het voertuig, dat ook voor meerdaagse klantritten kan worden geboekt, is in de regel gratis. Zowel reclame- en promotieartikelen als buitenreclame, zoals roll-ups en vlaggen, zijn beschikbaar. Meer informatie over voertuigafmetingen, tourcoördinatie en boeking op www.stauff.com/de/liner. Bezichtiging op het HMI-buitenterrein (FG B67) tussen hal 21 en 20.

Afbeelding 1:

De Stauff Liner kan worden geboekt voor evenementen in
Duitsland en zijn buurlanden
(Fabrieksfoto: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Download afbeelding (JPG, 1417x914px)

Afbeelding 2:

(Fabrieksfoto: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Download afbeelding (JPG, 2832x1828px)

Afbeelding 3:

Evenementen met de presentatiewagen worden altijd
begeleid door een Stauff-vertegenwoordiger
(Fabrieksfoto: Walter Stauffenberg GmbH & Co. KG)

Download afbeelding (JPG, 4000x3000px)

Over STAUFF

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen, produceren en verkopen de ondernemingen van de STAUFF Groep, waartoe sinds april 2015 ook VOSWINKEL GmbH behoort, leidingcomponenten en hydrauliektoebehoren voor de machine- en installatiebouw en voor industrieel onderhoud.

Tot het productprogramma behoren momenteel circa 40000 standaardcomponenten in tien productgroepen alsook een groot aantal speciaal- en systeemoplossingen, die op basis van klantbehoeften of op basis van eigen ontwikkelingen worden vervaardigd.

Vestigingen in 18 landen en de nauwe samenwerking met een dicht netwerk van handelspartners en fabrieksvertegenwoordigingen in alle industrielanden zorgen voor maximale beschikbaarheid en voor een maximale servicecompetentie ter plaatse.

Wereldwijd zijn er voor de STAUFF Groep ongeveer 1400 medewerkers werkzaam, waarvan 560 in vijf vestigingen in Duitsland:

In het boekjaar 2017 hebben de ondernemingen van de STAUFF Groep een externe omzet van meer dan 236 miljoen euro behaald.

Press contact

Mr Boris Mette
Head of Marketing Communications
Tel.: +49 (0) 2392 / 916-154
Fax: +49 (0) 2392 / 916-270154
E-Mail: b.mette@stauff.com